Az én történetem

Gyorssegély

Gyakorlati ötletek

Szombat, 2019-10-19, 2:28 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap | Regisztráció | Belépés | RSS

Én írok. Te olvasol?

Kontroll

A szülés utáni kontroll rendszerint arról szól, hogy minden rendben van a kismamával és a kisbabával, mindenki boldog, mindenki örül. Na, ez az, amibõl csúnyán kimaradunk, ráadásul még érhetik az embert kellemetlen meglepetések is.

Mivel a terhesgondozásom végig magánrendelésen történt, ráadásul a kórháznak a közelébe se akartam menni, a megfelelõ idõben bejelentkeztem kontrollra. Elkövettem azt a hibát, hogy nem gondoltam a váróterem többi tagjára. Csupa kismama ült mellettem ábrándos tekintettel, boldog várakozásban. Majd' beledöglöttem, de tényleg. És még megfejelte a délutánomat egy szintén szülés utáni kontrollra érkezõ család, egy picuri babával, akit persze mindenki körbeugrált, hogy milyen édes, milyen pici, milyen helyes. Én pedig befelé zokogtam, kifelé csak halkan könnyeztem.

Ezért szólok most Neked is, hogy ha magánrendelésre mész, olyan idõpontot kérj, hogy ELSÕ lehess. Így nagyobb eséllyel úszod meg a többiekkel való találkozást, és biztosan nem futsz bele egy olyan kisbabába, aki épp akkora, mint a Tiéd lenne. Ne gyötörd magad feleslegesen, épp elég a bajod! Gondolj erre a kis részletre, mikor idõpontot kérsz, hidd el, jobb lesz így!